BRM en WRM Kievitsland Almere

Project:
Bouw- en woonrijp maken Kievitsland Almere

Opdrachtgever:
Vereniging van eigenaren Kievitsland B.V.

Omschrijving:
Medio 2018 zijn wij gestart met het bouwrijp maken van de eerste fase op het project ‘Kievitsland Almere’ in opdracht van de projectontwikkelaar. In de jaren daarna hebben we telkens weer nieuwe fasen bouwrijp gemaakt. Begin 2020 zijn we gestart met het woonrijp maken van de eerste fase. Nadat we in 2021 in meerdere fasen de buitenste delen van de wijk woonrijp hebben gemaakt, zijn we in maart 2022 gestart met de laatste fase. Deze hopen we voor de bouwvak 2022 op te leveren aan de vereniging van eigenaren.

Naast de werkzaamheden op het openbare terrein verzorgen we ook het grond- en leidingwerk voor Bouwbedrijf Haafkes. Dit bouwbedrijf bouwt de woningen op het Kievitsland.

Het bijzondere aan dit project is dat we feitelijk alle werkzaamheden uit ons takenpakket, van tekentafel tot definitieve oplevering, in eigen beheer uitvoeren. Aan de voorkant hebben we meegedacht over het ontwerp, waarna we gefaseerd dit ontwerp gerealiseerd hebben met onze eigen geavanceerde machines en vakmensen, kwaliteit gegarandeert!

Uitvoeringsduur:
augustus 2018 – juli 2022

Foto’s: